en-UShr-HR
Nalazite se ovdje: Company → Expert team

Stručni tim

Maxicon d.o.o. je osnovan od strane inženjera s dugogodišnjim iskustvom rada na projektima vezanim uz problematiku gospodarenja otpadom. Cilj osnivanje nove tvrtke je stvaranje referentnog centra znanja za područja:

  • • Zaštite okoliša
  • • Sanacija otpadom onečišćenih lokacija
  • • Gospodarenja otpadom

Stručni kadar i urede dijelimo s povezanom tvrtkom PanGeo Projekt d.o.o.  te već danas zajednički raspolažemo s timom od 8 inženjera različitih struka (građevinarstvo, krajobrazna arhitektura, ekoinženjerstvo), s ovlaštenjima Komore za obavljanje inženjerskih djelatnosti, te MZOIP za obavljanje stručnih poslova zaštite okoliša.

U poslu koristimo mnoge specijalizirane računalne programe za modeliranje naših projektnih rješenja, poput proračuna stabilnosti pokosa, stvaranja i toka procjednih voda u odlagalištima, i ostalo.

Osim navedenih stručnih poslova, fokus tvrtke je na uspješnom usvajanju i primjeni metodologije vođenja projekata, što je često kritičan element za uspješnu realizaciju projekta. Svoju posvećenost kvalitetnom vođenju projekata dokazujemo i posjedovanjem dva certifikata Project management Professional (PMP).

Maxicon d.o.o. je član Hrvatske udruge stručnjaka zaštite prirode i okoliša (HUSZPO) - www.huszpo.hr
Inženjeri  Maxicona su članovi profesionalnih komora i udruga:
Hrvatska komora inženjera građevinarstva - www.hkig.hr
Hrvatska komora arhitekata - www.arhitekti-hka.hr
Udruga za projekt menadžement (PMI) - www.pmi-croatia.hr